1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dünya 2 şehrimize akın ediyor! Paris’i geride bıraktı

Dünya 2 şehrimize akın ediyor! Paris’i geride bıraktı

featured
service

Dünyada en çok ziyaret edilen 4 şehirden ikisinin Türkiye’de olduğu belirtilirken, ‘gizli kahramana’ dikkat çekildi. Alman analiz şirketi Statista tarafından seyahat severler için hazırlanan bu listede, dünyanın dört bir yanından en çok ziyaret edilen 8 şehir yer alıyor.

1. İstanbul (Türkiye) – 18.8 milyon ziyaretçi2. Londra (İngiltere) – 16.8 milyon ziyaretçi3. Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri) – 16.5 milyon ziyaretçi4. Antalya (Türkiye) – 15.5 milyon ziyaretçi5. Paris (Fransa) – 14.7 milyon ziyaretçi6. Hong Kong (Çin) – 12.2 milyon ziyaretçi7. Bangkok (Tayland) – 11.7 milyon ziyaretçi8. New York (ABD)

Bu liste, küresel seyahat trendlerini ve turistlerin hangi şehirleri neden tercih ettiğini gözler önüne seriyor. İstanbul, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle zirvede yer alırken, Antalya ise muhteşem plajları ve tatil olanakları ile dikkat çekiyor. Londra, Paris ve New York gibi klasik destinasyonlar da popülerliğini koruyor. Her bir şehir, ziyaretçilerine unutulmaz anılar ve deneyimler sunarak, dünya çapında seyahat severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünya 2 şehrimize akın ediyor! Paris’i geride bıraktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz