Duruşmayı CHP Lideri Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu da izledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duruşma başladığı sırada Sinan Ateş’i cinayetinin azmettiricisi olan Doğukan Çep “Bay Kemal nerede? Diye bağırdı. Gazeteci Timur Soykan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre Mahkeme başkanın talimatı ile azmettirici Doğukan Çep jandarmalar tarafından mahkeme salonundan çıkarıldı.

Daha sonraki zamanlarda ise Mahkeme Başkanı Doğukan Çep’in tekrar duruşma salonuna getirilmesini istedi ve Çep salona getirildi. Mahkeme başkanı ifadelerinde böyle durumların olabileceğini söyleyerek “Tahriklere kapılmayın” dedi.

Davanın başlamasıyla birlikte cinayetin azmettiricisi olan Doğukan Çep’in “Bay Kemal nerede?” diye bağırması gerginliğe yol açtı. Mahkeme başkanı Çep’i salondan çıkarttırdı.

MHP’NİN AVUKATLARI REDDEDİLDİ

Eski CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun günmede getirmesi üzerine iddianamenin hazırlanması hızlanmıştı. 19 aylık bir süre sonra başlayan duruşmada sanıkları evinde barındıran Eski MHP milletvekili Olcay Kılavuz’un iddianamede yer almaması hem ailesi hem de siyasiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Duruşma başlangıcında Avukat İbrahim Ethem Yiğit ve Çağrı Campak, MHP adına davaya katılma talebinde bulunarak dilekçe sundular.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, duruşmanın yapıldığı adliyeye çelik yelekli olarak 5 polis koruması ile geldi.

Mahkeme Başkanı MHP’li avukatların suçtan zarar görmedikleri gerekçesi ile duruşmaya katılma taleplerini reddetti. Başkanın bu kararı salondan alkış topladı. Bu sırada sanığın avukatları siyasi parti liderlerinin müşteki bölümünde oturmasına tepki gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Duruşmayı CHP Lideri Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu da izledi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz