1. Haberler
  2. Gündem
  3. Edirne’de Gümrük Kaçakçılığı Operasyonu: CHP Milletvekili Ediz Ün’ün Aracında Ele Geçirildi

Edirne’de Gümrük Kaçakçılığı Operasyonu: CHP Milletvekili Ediz Ün’ün Aracında Ele Geçirildi

service

Edirne’de gerçekleştirilen bir gümrük kaçakçılığı operasyonu, CHP Milletvekili Ediz Ün’e ait bir aracın durdurulmasıyla ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM Otoyolu Gişeleri’nde durdurulan araçta, çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirildi.

Aracın içerisindeki F.A. ve Ç.R.Ç. isimli şahıslar, rızalarıyla 530 boş elektronik sigara kutusu, 2,242 elektronik sigara kiti, 2,790 elektronik sigara başlığı, 1,275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidini operasyon ekiplerine teslim etti.

Şüpheliler, “gümrük kaçakçılığı” suçlamasıyla işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Araçtaki malzemelerin kendisine ait olduğunu öğrenen Ediz Ün, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, aracı gayri resmi danışmanı F.A’ya verdiğini belirtti.

Ün, olayla ilgili olarak, “Suç duyurusunda bulundum” diyerek, F.A’nın Ç.R.Ç. ile birlikte gümrük kaçağı eşyaları araca yükleyip İstanbul’a doğru yola çıktığına dair bilgiyi kolluk kuvvetlerinden öğrendiğini ifade etti. Ün, sözlerine şöyle devam etti:

“Bahsedilen şahıslar, Edirne Milletvekili olmam ve aracın plakasının bana tahsisli olması gibi ayrıcalıkları bilgim ve iradem dışında kullanmak istemişlerdir. Araçta arama yapılmasına muvafakat ettim ve gerekli tüm adli işlemlerin yapılması için talepte bulundum.”

Ediz Ün, zanlılar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Edirne’de Gümrük Kaçakçılığı Operasyonu: CHP Milletvekili Ediz Ün’ün Aracında Ele Geçirildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz