1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eğitimde Kaybettiğimiz Her Günün Zararları

Eğitimde Kaybettiğimiz Her Günün Zararları

service

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Burdur’da düzenlenen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Özçağdaş, “Türkiye’de her sorunu çözebilirsiniz ama eğitimde kaybettiğiniz her gün 10 yıllarca devam edecek bir zarar anlamına geliyor,” dedi.

“Eğitim Buluşmaları” adlı program kapsamında Burdur’a gelen Özçağdaş, 6 Ağustos’tan bu yana birçok farklı kenti ziyaret ettiğini belirtti. Milyonlarca insanın eğitim fırsatlarından yararlanmak için çaba harcadığını vurguladı. Özçağdaş, “Şu anda Türkiye’de 20 milyon okul öğrencisi, 7 milyon üniversite öğrencisi ve 1.2 milyon öğretmen var. Ayrıca, 1 milyon atanmayan öğretmen ve 1 milyon eğitim sektöründe çalışan insan bulunuyor,” şeklinde konuştu.

Özçağdaş, eğitim konusunun ülke kalkınmasının en önemli unsurlarından biri olduğunu ifade etti. Bu nedenle parlamentoda sürekli yasa teklifleri ve araştırmalarla eğitimi gündemde tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Son olarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere verdiği hedef doğrultusunda, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek istiyoruz. Biz, kendimize seçmen istemiyoruz. Düşünme, sorgulama ve araştırma yeteneğine sahip, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürecek genç nesiller istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitimde Kaybettiğimiz Her Günün Zararları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz