1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ekmek fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! İndirim haberi duyuruldu!

Ekmek fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! İndirim haberi duyuruldu!

featured
service

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren bir fırın, geçtiğimiz ay zamlanan ekmek fiyatlarını tekrar düşürdü. Fırın sahibi Recep İslam, ekmeğin fiyatını 10 TL’den 7,5 TL’ye indirerek vatandaşların ekonomik sıkıntılarına bir nebze olsun çare olmak istediğini belirtti. Bu örnek davranış, ilçede büyük yankı uyandırdı.

Vatandaşlar, fırının başlattığı kampanya sayesinde 200 gram ekmeği 7,5 TL’den satın alabiliyor. İndirimin başlamasıyla birlikte fırında yoğunluk artarken, kampanyanın uzun süre devam etmesi bekleniyor. Recep İslam, ekmeğin kalitesinden ödün vermeden bu fiyatla satışa devam edeceklerini vurguladı.

Recep İslam, kampanyanın amacı ve süresi hakkında önemli bilgiler verdi. İslam, “Bu zorlu günlerde halkımıza destek olmak için böyle bir kampanya başlattık. Diğer fırıncıların da katılımıyla bu indirimlerin yaygınlaşmasını umuyorum. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak temel hedefimiz,” dedi. İslam, kampanyanın süresinin ekonomik koşullara bağlı olduğunu ve zarar görmedikçe devam edeceklerini de ekledi.

Recep İslam, kampanyanın başarılı olabilmesi için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Halkımız bize destek verirse bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum. Daha önce böyle bir kampanya yapmamıştık, umarız hayırlı olur,” dedi. İslam, kampanyanın hayırlı olmasını temenni ederek vatandaşlara çağrıda bulundu.

İslam, kampanyanın 2-3 ay sürebileceğini ancak artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle net bir süre belirlemenin zor olduğunu ifade etti. Zarar görmedikçe ekmeği 7,5 TL’den satmaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekmek fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! İndirim haberi duyuruldu!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz