Ekonomist Necmettin Batırel’in “Hizmet vermem” çıkışı tartışma yarattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekonomi alanında yaptığı yorumlarla tanınan Necmettin Batırel, son olarak yerel seçim sonuçlarına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Batırel, “Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir’e tek bir çivi bile çakmam” şeklindeki ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu yorumuyla Batırel, tepki ve tartışma konusu oldu.

Batırel’in açıklamasında, seçmenlerin tercihine göre hizmet verilip verilmemesi yönünde bir tavsiyede bulunduğu dikkat çekti. “Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler” şeklindeki ifadeler, tartışmaları alevlendirdi.

Batırel’in sözleri, gazeteci İsmail Saymaz’ın da dikkatini çekti. Saymaz, Batırel’in açıklamasını alıntılayarak, “Kafaya bak. ‘Bize oy vermeyen hizmet görmesin’ diyor” yorumunu yaparak tepki gösterdi. Bu tepkilerle birlikte, Batırel’in sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Necmettin Batırel’in “hizmet vermeme” çıkışı, yerel seçim sonuçları ve siyasetin ekonomiye etkisi üzerine yapılan tartışmaları daha da alevlendirdi. Sosyal medya platformlarında ve kamuoyunda, Batırel’in görüşleriyle ilgili farklı yorumlar yapılmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekonomist Necmettin Batırel’in “Hizmet vermem” çıkışı tartışma yarattı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz