1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ekrem İmamoğlu Trabzon’daki Şehit Mezarını Ziyaret Etti

Ekrem İmamoğlu Trabzon’daki Şehit Mezarını Ziyaret Etti

service

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanarak hayatını kaybeden Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın mezarını ziyaret etti.

Trabzon’a özel bir ziyaretle gelen İmamoğlu, Trabzon Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şehit Piyade Üsteğmen Ayar ile aynı aileden olduklarını belirten İmamoğlu, cenaze törenine katılamadığını, bu nedenle aileye başsağlığı dilemek için ziyaret gerçekleştirdiğini ifade etti.

İmamoğlu, ardından Köprübaşı ilçesine geçerek, şehit Ayar’ın ailesiyle baş başa görüştü ve derin taziye dileklerini iletti. Daha sonra, Ayar’ın babası Ali Yılmaz Ayar, kardeşi Ahmet Yavuz Ayar ile birlikte şehidin mezarını ziyaret etti.

Şehidin mezarında Kur’an-ı Kerim okunması ve dualar edilmesinin ardından İmamoğlu, bulunan çiçekleri bıraktı. Baba Ali Yılmaz Ayar, oğlunun şehitlik mertebesine ulaşmasını ve mekânının cennet olmasını diledi. Ayrıca, ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkür etti.

İmamoğlu’na bu anlamlı ziyareti sırasında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, CHP İl Başkanı Mustafa Bak ve partililer eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın ailesini ve kabrini ziyaret etti. İmamoğlu, Ayar’ın kabrine çiçek bıraktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu Trabzon’daki Şehit Mezarını Ziyaret Etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz