1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emeklilere yazın bir ay bedava! Yeni hizmetimiz diyerek duyurdular, artık bir kuruş ödemek yok

Emeklilere yazın bir ay bedava! Yeni hizmetimiz diyerek duyurdular, artık bir kuruş ödemek yok

featured
service

Emekli aylıklarına yapılan zam oranlarını hatırlatan Işıkhan, “Emeklilerimizin en iyi koşullarda bir yaşam sürdürebilmeleri için Bakanlık olarak büyük çaba gösteriyoruz. Gelir-gider dengesini koruyan ve sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemini inşa etmenin öneminin farkındayız. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi, emeklilerimizin durumlarının ve beklentilerinin farkındayız. Daha iyi bir yaşam standardı hak eden emeklilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Bakan Işıkhan, hükümetin ekonomik ve politik alanda ciddi adımlar attığını ve son olarak tasarruf tedbirleri ve verimlilik paketinin açıklandığını belirterek, “Biz de bu tedbirleri uygulamaya başladık. Emeklilerimiz ve çalışanlarımız bize güvensin. Türkiye’yi 22 yılda getirdiğimiz noktadan daha ileriye taşıyacağız ve enflasyonu kontrol altına alarak tüm vatandaşlarımız için kalıcı refah sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Işıkhan, bu yılı “Emekliler Yılı” ilan ettiklerini hatırlatarak, emeklilerin daha iyi bir yaşam sürmeleri için çeşitli yeni hizmetlerin sunulacağını açıkladı. Yeni SGK hizmet modeli ile emeklilere yönelik sağlık hizmetlerinden sosyal faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunulacağını belirten Işıkhan, emeklilerin talep ve beklentilerini doğrudan iletebilecekleri bir iletişim platformu oluşturulacağını söyledi.

Emeklilere yönelik yeni hizmetler kapsamında birçok paydaşın desteği olduğunu ifade eden Işıkhan, şunları söyledi: “Yaz aylarında Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtları bir aylık dönem için emeklilerimize ücretsiz olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesisleri de emeklilerimize ücretsiz açılacak. Kamuya ait misafirhane, öğretmenevleri, sosyal tesis ve konukevlerinden emeklilerimiz %15 indirimli faydalanabilecek. Sendikaların misafirhanelerinde de emeklilere özel indirimler sağlanmaktadır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere yazın bir ay bedava! Yeni hizmetimiz diyerek duyurdular, artık bir kuruş ödemek yok
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz