1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erbakan’dan ABD Kongresi’ne Sert Tepki

Erbakan’dan ABD Kongresi’ne Sert Tepki

featured
service

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, ABD Kongresi’nde gerçekleştirdiği konuşmaya ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Erbakan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklık gösterisi, insanlık adına utanç vericidir.” ifadesini kullandı. Ayrıca, ABD’nin geçmişteki soykırım suçlarını hatırlatarak, “ABD’nin tarihinin soykırım suçlarıyla dolu olduğunu” belirtti ve Irak savaşında milyonlarca insanın hayatını kaybettiğini vurguladı.

Fatih Erbakan, alınan bu kararların, Necmettin Erbakan’ın tarihinde Siyonizm ve işbirlikçilerine karşı mücadelesini hatırlattığını dile getirdi. “ABD Kongresi’nde bir soykırımcının alkışlanmasına aklı başında olan hiç kimse şaşırmaz” dedi.

Erbakan, “ABD yönetimi siyonizmin emrindedir” söyleminin doğruluğunun bir kez daha ortaya çıktığını belirterek, “Türkiye olarak mutlaka D-60 hedefine ulaşmamız gereklidir” dedi. Son olarak, ABD’ye olan bağımlılığın yeniden sorgulanması gerektiğini ifade etti ve bu zihniyetten medet umanları uyanmaya davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erbakan’dan ABD Kongresi’ne Sert Tepki
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz