1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan Akademi Mezuniyet Töreni’nde konuştu: Hukukun dışına çıkanın gözünün yaşına bakmayız

Erdoğan Akademi Mezuniyet Töreni’nde konuştu: Hukukun dışına çıkanın gözünün yaşına bakmayız

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin teröre yönelik çalışmalara dikkat çekerek “Terör örgütüne karşı mücadelede tarihi başarılar elde ettik. Bundan geri gidiş kesinlikle söz konusu olmayacak. Bizim hukuka, kanuna riayet eden kimseyle sorunumuz yok. Ama hukukun dışına çıkanın, kendini devletten, kamu otoritesinden üstün görenin de gözünün yaşına bakmayız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Vatanımızın dört bir yanında ve denizlerde görev yapan kahraman arkadaşlarınıza tüm güvenlik güçlerimize sevgilerimi gönderiyorum. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin heyecanı ve sevincine şahitlik etmekten memnuniyet duyuyorum. Eğitim hayatınız boyunca sizlere destek olan hocalarınıza komutanlarınıza teşekkür ediyorum.

Bugün 774 erkek 82 kadın 12 misafir olmak üzere 868 subay ile 3 bin 34 erkek 215 kadın astsubay öğrencimizi mezun etme mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı branş uyruk ve rütbelerde 4 bin 117 evladımızı yeni görev yerlerine uğurluyoruz. Dost ve müttefik ülkelerden gelen 75 öğrencimiz eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine döndü.

1kapak-007.jpg

Sizler uğruna bin yıldır nice canlar verilen aziz vatanın destanlaşan devlet şuurunun asil temsilcilerisiniz. Türkiye bugün dünyada cesur ve vicdanlı duruş sergileyebiliyorsa bunun sebebi 22 yılda güvenlik alanında yakaladığı başarılardır. Terör örgütüne karşı mücadelede tarihi başarılar elde ettik. Bundan geri gidiş kesinlikle söz konusu olmayacak. Bizim hukuka kanuna riayet eden kimseyle sorunumuz yok. Ama hukukun dışına çıkanın gözünün yaşına bakmayız.

Vatandaşımızın huzuruna kastedenlere müsamaha göstermeyiz. Mafya, çete, insan kaçakçısı, teröristmiş bunların hiçbirine aman vermeyeceğiz. Terör tehdit kaynağından çıkacak. Cezasızlık algısının toplumda yerleşmesine müsaade edemeyiz. Sizden isteğim vatandaşı hiçbir zaman devlet nerede diye feryat ettirmemenizdir. Zor anında hızla vatandaşın yanında olacak devletin gücünü hissettireceksiniz. Terörü ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkarana kadar azimle mücadele edeceğiz. Kendini devletten üstün görene müsamaha göstermeyiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan Akademi Mezuniyet Töreni’nde konuştu: Hukukun dışına çıkanın gözünün yaşına bakmayız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz