1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan sert çıktı: İsrail gözünü Türkiye’ye dikecek!

Erdoğan sert çıktı: İsrail gözünü Türkiye’ye dikecek!

featured
service

CHP’den normalleşme adımı… Erdoğan’ı ayakta karşıladılar

“Türkiye, Lübnan’a arabayla sadece 2.5 saat uzaklıkta Yani işgal, terör, saldırganlık yanı başımızdadır” diyen Erdoğan “Vaat edilmiş topraklar’ hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer, açık söylüyorum, bizim vatan topraklarımız olacaktır.” dedi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e “Lübnan” çıkışı

Bedeli her ne olursa olsun, Türkiye’nin, İsrail karşısında durmaya, dünyayı da bu onurlu duruşa çağırmaya devam edeceklerinin altını çizen Erdoğan “İsrail’i çok net bir şekilde uyarıyorum, Lübnan’a kara harekatının sonuçları, geçmişteki işgallerine benzemeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle

-Yeni anayasanın kutuplaştırıcı değil uzlaştırıcı, yasakçı değil özgürlükçü olması, farklılıklarda değil ortak noktalarda buluşturması sarsılmaz ilkemizdir. Meclis, yeni yasama yılında suçun önlenmesi, infaz ve ıslah konusuna daha fazla eğilmeli, milletimizin giderek yükselen taleplerine daha çok kulak vermelidir. Meclis, yeni yasama yılında suçun önlenmesi, infaz ve ıslah konusuna daha fazla eğilmeli, milletimizin giderek yükselen taleplerine daha çok kulak vermelidir.

-Toplumlar ve devletler de bir nizama sahiptir. Düzen, milletin ve devletin temel direğidir. Düzeni sağlayan kanundur. Kanunun ruhu ise adalettir. Adalet ise mülkün temelidir. Devleti her türlü tehditten koruyacak olan adalettir. Ekonomiyi koruyacak olan yine adalettir. Suçlu ile masum birbirinden ayırt edilmezse adalet sarsılır. Adalet sarsılırsa devlet sarsılır. Devlet sarsılırsa milletin bekası tehlikeye girer. Kolluk kuvvetlerimiz ve yargı camiamız adaletin tecellisi için çalışmaktadır.

-Yargı mensuplarımızın görevini kanunlar ve hukuk çerçevesinde yerine getirdiğini hatırlatmak isterim. Mahkemelerimizin tehdit edilmesine hiçbirimiz müsaade etmemeliyiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan sert çıktı: İsrail gözünü Türkiye’ye dikecek!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz