1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan: Terörle mücadelede kilidi kapatacağız

Erdoğan: Terörle mücadelede kilidi kapatacağız

featured
service

Erdoğan, yaklaşık 40 yıl boyunca büyüyen FETÖ ihanet çetesinin temizlendiğini ve ordunun güçlendirildiğini belirterek, “Darbe girişiminden sonra teröre darbeler vurduk. Terör örgütleri kaçacak delik arıyorlar ama bulamayacaklar” dedi. Erdoğan, son iki yıldır Pençe harekatlarıyla Irak’ın kuzeyindeki terör bataklığını kurutmaya çalıştıklarını ve Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde de düşman güçlerin tamamen yok edildiğini ifade etti. Terörle mücadelede “Çok yakında kilidi kapatacağız” diyerek, bölücü alçakları tehdit olmaktan çıkaracaklarını duyurdu.

Savunma sanayisinde atılan adımların önemine değinen Erdoğan, “Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacak” dedi. Ayrıca, uluslararası ittifakların Türkiye’nin stratejik hareketlerine nasıl karşılık verdiğini Suriye krizinde gördüklerini vurguladı ve Türkiye’nin kendi savunmasını kendi gücüyle sağlaması gerektiğinin altını çizdi.

Erdoğan, konuşmasında Ağustos ayının zaferlerle ve harp okullarının diploma ve sancak devir törenleriyle taçlandığını belirtti. “Zaferlerimizin coşkusuna temellerimizin mezuniyet sevincini ekleyerek hep birlikte çok farklı bir atmosferi teneffüs ediyoruz” dedi.

Kara, Deniz ve Hava Harp Okulu mezuniyet törenlerinde kız öğrencilerin birincilik elde etmelerini özel bir gurur kaynağı olarak değerlendiren Erdoğan, “Birincilikleri kızlarımız aldı. Bu bizim için ayrı bir şeref nişanesidir. Kızlarımız başarır” ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde büyük bir coşkuyla kutlandığını belirten Erdoğan, Ahlat’ta gençlerle bir araya geldiklerini ve önemli bir birliktelik fotoğrafı verdiklerini söyledi.

FETÖ ihanet çetesinin temizlenmesi ve ordunun güçlendirilmesine dikkat çeken Erdoğan, “Yaklaşık 40 yıl boyunca bir habis ur gibi büyüyen FETÖ ihanet çetesini söküp atmakla kalmadık, ordumuzu her alanda daha da güçlendirdik” dedi. Terör örgütlerinin kaçacak delik bulamayacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan: Terörle mücadelede kilidi kapatacağız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz