1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’dan Eurovision’a sert tepki: Çizgimiz devam edecek

Erdoğan’dan Eurovision’a sert tepki: Çizgimiz devam edecek

featured
service

12 Mayıs’ta İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın finalinde “The Code” adlı şarkıyla İsviçre’yi temsil eden Nemo’nun kazanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yarışmaya yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan, Eurovision Şarkı Yarışması’nın küresel dayatmanın en bariz olduğu alanlardan biri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Küresel dayatmanın en bariz olduğu alanların başında cinsiyetsizleştirme politikaları geliyor. Bunun dünyada nasıl vahim boyutlara ulaştığına önceki hafta düzenlenen Eurovision yarışmasında bir kez daha şahit olduk. Özgürlük maskesi altında rol model olarak gençlere takdim edilen tuhaf tiplerin, toplumsal yozlaşmanın Truva atları olduğu açıktır. Bu tür uluslararası etkinliklerde giyimiyle, tavrıyla, sözleriyle normal bir insana rastlamak neredeyse imkânsız hale geldi. Bunun bilinçli bir politika olduğu artık herkes tarafından kabul ediliyor. Türkiye’yi son 12 yıldır bu kepazelikten uzakta tutarak ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi daha iyi kavrıyoruz. Biz aynı çizgide kalmaya devam edeceğiz.”

Türkiye, son 12 yıldır Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmama kararı almıştı. Erdoğan, bu kararı bir kez daha savunarak, Türkiye’nin bu tür etkinliklerden uzak durmasının isabetli olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Eurovision’a sert tepki: Çizgimiz devam edecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz