1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’ta 33 Katlı Binada Yangın: Üst Katlardaki Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Esenyurt’ta 33 Katlı Binada Yangın: Üst Katlardaki Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

service

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, 33 katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Nazım Hikmet Bulvarı üzerindeki bir sitede, binanın giriş katında bulunan elektrik panosunda bilinmeyen bir neden nedeniyle yangın meydana geldi.

Yangın ihbarı üzerine bölgeye hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında bina yüksek dumanla kaplanırken, üst katlardan duman nedeniyle dışarı çıkmakta zorlanan vatandaşlar, pencerelere yöneldi.

İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla üst katlarda mahsur kalan 5 kişiyi, aralarında bir çocuğun da bulunduğu şekilde başarılı bir şekilde tahliye etti. Yangın nedeniyle dumandan etkilenen 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yangın söndürme çalışmaları ve mahsur kalanların tahliyesi sürerken, Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olayın sebep olduğu yoğun duman nedeniyle, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.

Esenyurt’ta 33 katlı binada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Ekiplerin, binada mahsur kalan kişileri tahliye çalışması sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esenyurt’ta 33 Katlı Binada Yangın: Üst Katlardaki Mahsur Kalanlar Kurtarıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz