1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eşini bıçaklayarak katletti! Savunması isyan ettirdi: Hatırlamıyorum…

Eşini bıçaklayarak katletti! Savunması isyan ettirdi: Hatırlamıyorum…

featured
service

Genç kadın yardım istemek için dışarı çıkıp eşi tarafından bıçaklandığını söyledi. Hastaneye kaldırılan Zehra Bardak hayatını kaybetti. Kayhan Bardak ilk İfadesinde cinayeti, ‘kıskançlık’ yüzünden işlediğini söyleyerek tutuklandı.

Barbak, savcılıktaki ifadesinde ise eşini bıçakladığını hatırlamadığını söyledi. Barbak ayrıca ifadesinde, balkondan eşinin arkasından baktığını, dayısının evinin yakın oluşu nedeniyle oraya gittiğini düşündüğünü, tartışmalarına uyanan çocuğunu ise uyutmaya çalıştığını hatırladığını iddia etti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ardından hazırlanan iddianameyle Kayhan Barbak hakkında ‘Eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıkan Barbak, savunmasında kayınvalidesinin eşi Rafet Özkan’ı suçlayıp aralarının onun yüzünden bozulduğunu öne sürdü. Bipolar bozukluk yaşadığını ve çeşitli ilaçlar kullandığını söyleyen sanık Kayhan Barbak, “Eşimin annesi Naime çocuğumuza bakıyordu. Rafet ile evlenmelerinden sonra aramız bozulmaya başladı.

Rafet, bizi ayırmaya çalıştı. Eşime mesaj attım ‘Size da bakarım’ diye. Sonraki süreçte ayrılmak istiyordum. Zehra ise ayrılmak istemiyordu. Bıçaklama anını ise hatırlamıyorum. İlaç kullanıyorum. Bipolar bozukluk teşhisim var” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eşini bıçaklayarak katletti! Savunması isyan ettirdi: Hatırlamıyorum…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz