1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlu ile İlgili Çarpıcı Açıklamaları

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlu ile İlgili Çarpıcı Açıklamaları

featured
service

Abdüllatif Şener, oğlu Bedirhan Şener’in anneannesini silahla öldürmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olay, ailesini derinden sarstı.

Şener, oğlu Bedirhan’ın anneannesini çok sevdiğini belirterek, “Zaman zaman onda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı”, ifadelerini kullandı.

Dün akşam gerçekleşen olay üzerine, Şener aile olarak oğlunun sağlığından endişe duyduklarını ifade etti. “Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden dolayı birlikte oğlumun evine gitmeye karar verdik,” dedi. Daha sonra, eşinin ve annesinin evine çıkmasının ardından olaya dair şu sözleri kaydetti: “O kapıyı acar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır”.

Eski Bakan, oğlu Bedirhan’ın uzun yıllar işsizlikle başa çıkmakta zorlandığını belirtti ve “Bu durum onun psikolojik sorunlarını ağırlaştırmıştır,” şeklinde konuştu. Ayrıca medyanın bu durumu aileleriyle hesaplaşmanın bir aracı olarak kullanmalarının acı verdiğini ifade etti.

Son olarak, yaşanan üzücü olayla ilgili taziyelerde bulunanlara teşekkür eden Şener, “Yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin saygı gösterilmesini bekliyoruz,” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlu ile İlgili Çarpıcı Açıklamaları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz