1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski Kızılay Başkanı Kınık’ın kızının karıştığı ölümlü kazada 3 savcı değiştirildi: “Zehra tutuklanmadan hayatına devam ediyor”

Eski Kızılay Başkanı Kınık’ın kızının karıştığı ölümlü kazada 3 savcı değiştirildi: “Zehra tutuklanmadan hayatına devam ediyor”

featured
service

İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı motosiklet, Fatma Zehra Kınık’ın kullandığı otomobille çarpıştı. Motosiklette arkada oturan 17 yaşındaki Batın Barlasçeki hastanede öldü. Kaza sonrası gözaltına alınan Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ölümlü kazaya karışmıştı: Eski Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın kızına dava

Dün (5 Ağustos) Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kınık hakkında ‘taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma’ suçlarından iddianame düzenlendi. İddianemede Kınık’ın iki yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Tunç’tan Kerem Kınık’ın kızının karıştığı kazayla ilgili açıklama: Dosya ile ilgili bir bilgim yok

17 yaşında hayatını kaybeden Batın’ın teyzesi Büşra Doğan ANKARAGÜNDEM’a konuştu. Doğan, kazanın yaşandığı günü anlattı. “Çocuğumuz beş dakikalık bir yere çıkıp geri gelecekti. Biz onu evde çay içmeye, kahvaltı yapmaya bekliyorduk” diyen Doğan, Zehra Kınık’ın tutuksuz yargılanmasına tepki gösterdi.

Olay sonrası dava ile ilgili üç savcı değişikliği yapıldığına dikkat çeken Doğan, Zehra Kınık’ın babası eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kendisini sosyal medyadan engellendiğini anlattı:

“İnsanların ne düşündüğü ve bu olaya nasıl baktığı, kimin tarafını tuttuğu benim için hiç önemli değil, çünkü ben gerçeği biliyorum. Sebep ne olursa olsun, bizim canımız gitti. Sonuç bu. Sebep aslında burada hiç önemli değil. Çocuğumuz beş dakikalık bir yere çıkıp geri gelecekti.

Biz onu evde çay içmeye, kahvaltı yapmaya bekliyorduk. Zehra Hanım’ın oradan kontrolsüzce geçmesi sonucu çocuğumuza çarpıyor. Motor bir taşıt olarak Türkiye’de yeterince dikkate alınmadığı için, zaten kontrolsüz çıkıyor yola. Kazanın olduğu yer çift şeritli bir yol. Yol vermeden yola atladığı için motora arkadan çarpıyor ve bizi kahreden olay maalesef yaşanıyor. Daha üzücüsü, buna sebep olan kişinin sadece bir imza atarak hayatına devam etmesi.”

ekran-resmi-2024-08-06-15-29-16.png

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Kızılay Başkanı Kınık’ın kızının karıştığı ölümlü kazada 3 savcı değiştirildi: “Zehra tutuklanmadan hayatına devam ediyor”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz