1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski sevgilisini üzerine benzin dökerek yaktı: Kendisi de yanıklar nedeniyle öldü! Kan donduran korkunç cinayet

Eski sevgilisini üzerine benzin dökerek yaktı: Kendisi de yanıklar nedeniyle öldü! Kan donduran korkunç cinayet

featured
service

Saldırı sırasında evinde iki kızı ile beraber olan Rebecca Cheptegei, Kenya’da son üç yılda baş şüphelinin partner ya da eski partnerler olduğu cinayetlerde hedef alınan üç atletten biri.

Rebecca Cheptegei’nin öldürülmesi, atletin kendilerine ilham kaynağı olduğunu söyleyen Ugandalılar başta olmak üzere dünyada şok etkisi yarattı.

Yerel yetkililer, ikilinin atletin yaşadığı ve antrenman yaptığı Kenya’nın kuzeybatısındaki küçük bir arazi yüzünden bir süredir tartıştıklarını söylüyor.

Rebecca Cheptegei

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, Maraton koşucusu Rebecca Cheptegei, saldırıya uğradıktan dört gün sonra Perşembe günü yaşamını yitirdiğinde bedeninin yüzde 80’inden fazlası yanmıştı.

Kenya medyasında, Dickson Ndiema’nın 5 litre benzinle dolu bir bidonla Rebecca Cheptegei’nin evine gizlice girdiği, döktüğü benzinin bir bölümünün üstüne sıçraması sonucu kendisinin de alev aldığı bildirildi.

Bedeninin yüzde 40’ı yanan Dickson Ndiema da, Pazartesi gecesi yoğun bakımda öldü.

Kenya’da Dickson Ndiema’nın tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, adamın solunum yollarındaki şiddetli yanıkların sonucunda solunum yetmezliği ve kan zehirlenmesi yaşadığını belirtti.

Dickson Ndiema öldüğü için, hakkındaki dava dosyası da kapatıldı. Bunun yerine ikilinin ölümüne ilişkin bir soruşturma başlatıldı.

Rebecca Cheptegei’nin yaşadığı Kenya’nın Kitale kasabasında gözyaşları içinde BBC’ye konuşan yakın komşusu Agnes Barabara, “Evdeydim ve insanların ‘yangın’ diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda Rebecca alevler içinde evime doğru koşuyor, ‘Bana yardım et’ diye bağırıyordu” diyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski sevgilisini üzerine benzin dökerek yaktı: Kendisi de yanıklar nedeniyle öldü! Kan donduran korkunç cinayet
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz