1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ev alacaklara müjde: Emlak Konut’tan yüzde 25 indirimli konut kampanyası

Ev alacaklara müjde: Emlak Konut’tan yüzde 25 indirimli konut kampanyası

featured
service

Birinci seçenek: Peşin alımlarda %25 indirim sağlanacak. İkinci seçenek: %25 peşinat ile 6, 12 ve 24. aylarda vade farksız ara ödemeler yapılacak. Üçüncü seçenek: Ödemenin yarısı peşin, kalan yarısı ise %1.29 faiz oranıyla 24 ay sonra ödenecek. Dördüncü seçenek: %25 peşinat ödenip kalan kısım %1.29 faiz oranıyla 72 ay taksitlendirilecek.

Kampanya kapsamında sunulan dört farklı ödeme seçeneği şunlardır:

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Ödeme seçenekleri

Kampanyaya dahil olan projeler

Bu cazip konut kampanyası, İstanbul, Antalya, İzmir, Balıkesir ve Denizli’de yer alan 16 projede geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan projeler şunlardır:

İstanbul: Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1 ve Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe. İzmir: Allsancak ve Evora İzmir. Denizli: Evora Denizli. Balıkesir: Balıkesir Emlak Konutları. Antalya: Park Yaşam Antalya.

Emlak Konut GYO’nun yeni kampanyası, ev sahibi olmayı düşünenler için büyük fırsatlar sunuyor. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile konut sahibi olmayı planlayanlar için bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsat. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Emlak Konut GYO’nun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya, konut sahibi olmayı düşünenler için cazip fırsatlar sunuyor. %25 indirim ve düşük faiz oranları ile dört farklı ödeme seçeneği, ev sahibi olmayı daha erişilebilir kılıyor. Kampanya, İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’de geçerli olacak projeleri kapsıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için detayları inceleyip başvurunuzu yapmayı unutmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev alacaklara müjde: Emlak Konut’tan yüzde 25 indirimli konut kampanyası
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz