1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ev fiyatları artmadan yetişin! Giresun’un en güzel ilçesi seçildi: Kimse buraya uğramadan geçemiyor

Ev fiyatları artmadan yetişin! Giresun’un en güzel ilçesi seçildi: Kimse buraya uğramadan geçemiyor

featured
service

Giresun’un şirin ama havasıyla herkesin mest eden en güzel ilçesi Şebinkarahisar seçildi. Yemyeşil bir doğa ve tarihi dokusuyla açık hava müzesine anımsatan Şebinkarahisar, birçok tarihi yapıyı içerisinde barındırıyor. Gelen ziyaretçilerin huzurlu ve keyifli bir tatil yapabileceği Şebinkarahisar yöresel lezzetleri ile de her damağa hitap ediyor.

Bu ilçenin en önemli özelliği tertemiz bir havaya sahip olmasıdır. Büyük şehirlerin kaosundan ve stresinden uzaklaşmak isteyenler için vazgeçilmez bir adres haline dönüşen Şebinkarahisar, bol oksijen ve sağlıklı yiyeceklerle kendinizi önemsediğinizi gösterecek. Burada doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz gibi tarihi mekanları keşfedebilir yöresel kültürü sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Giresun’un bir ilçesi olan Şebinkarahisar 1923’te yıllarda il statüsünde yer alıyordu. 1933 yılına geldiğimizde ise Giresun’a bağlanan Şebinkarahisar 1473 tarihinde Fatih Sultan Mehmet’in Otlukbeli Savaşı’ndan sonra İstanbul’u dönerken uğradığı ve 3 gün kaldığı bir şehir olarak tarihi bir öneme de sahiptir.

Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı

Şebinkarahisar’a gittiğinizde mutlaka Şebinkarahisar Kalesi, Meryem Ana Manastırı, Taşhanlar, Atatürk Evi ve Müzesi, Fahrettin Bemrahşah Camisi, Licese Kilisesi, Çatalgöl Şelalesi ve Çağlayan Şelalesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev fiyatları artmadan yetişin! Giresun’un en güzel ilçesi seçildi: Kimse buraya uğramadan geçemiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz