Evde bakım maaşlarına yeni haber! Ağustos ayı ödemeleri yapılmaya başlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ayında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konutta bakım ücretlerinin ölçüsünde bir zamma giderek ödemeleri artırmıştır. Zamlı ödemeler, gereksinim sahiplerinin daha iyi bir yaşam sürdürebilmeleri ve giderlerini karşılayabilmeleri açısından ehemmiyetlidir.

Konutta bakım ücreti ödemeleri genellikle her ayın emin bir tarihinde yapılmaktadır. Bu tarih, her sene farklılık gösterebilir. Bu sebeple, konutta bakım ücreti alan şahısların ödeme tarihlerini takip etmeleri ehemmiyetlidir. Ağustos ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair bilgiler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuru edilmektedir.

Ağustos ayının gelmesiyle beraber, konutta bakım ücreti ödemeleri coşkuyla bekleniyor. Temmuz ayında 567 bin bireye iletilen konutta bakım ücreti için, ağustos ayı ödemeleri için aktüel büyümeler yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı henüz resmi bir açıklama yapmadığından, konutta bakım ücreti ödemelerinin hangi tarihte hesaplara uyuyacağı meçhullüğünü koruyor.

Konutta bakım ücreti genellikle ay ortasında hesaplara aktarıldığından, ağustos ayında da eş bir takvimin işlemesi bekleniyor. Bu sebeple, 15 Ağustos itibariyle konutta bakım ücreti ödemelerinin başlaması bekleniyor. Resmi açıklamanın gelmesiyle beraber, kesin tarih ve öteki detaylar daha netleşecektir.

Öteki yandan, konutta bakım ücretinin zamlı meblağı da merak edilen mevzular arasında yer alıyor. Konutta bakım ücretinin zamlı meblağı olan 5.098 TL’nin ağustos ayından itibaren ödeneceği açıklanmıştır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, zamlı konutta bakım ücretlerinin ağustos ayından itibaren ödeneceği belirtilmiştir. Temmuz ayında hesaplara yatırılan 4.336 TL’lik ücret meblağı, aktüel memur ücret katsayısı ile yapılan hesaplamaya göre 5.098 TL seviyesine yükseltilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evde bakım maaşlarına yeni haber! Ağustos ayı ödemeleri yapılmaya başlandı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz