1. Haberler
  2. Gündem
  3. Evdema, yarım asırlık ev dekorasyonu tecrübesini Soprano’yla mutfağa taşıyor

Evdema, yarım asırlık ev dekorasyonu tecrübesini Soprano’yla mutfağa taşıyor

featured
service

Dünya Bankası’nın istatistiklerine göre, toplam nüfusun %56’sı olan yaklaşık 4,4 milyar kişi şehirlerde yaşıyor. 2050 yılına kadar her on kişiden yediden fazlasının şehirlerde yaşaması ve kentsel nüfusun mevcut seviyesinin iki katından fazla olması öngörülüyor. Bu durum kentsel dönüşüm projelerinin sayısını artırırken, ev yenileme pazarını da büyütüyor. 2024 sonunda 387,6 milyar dolara ulaşması beklenen pazarda aslan payını, %30 ile mutfak ve banyolar alıyor.

Ev dekorasyonunda kalite ve estetiği birleştirdiklerini vurgulayan Evdema Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, “Artan nüfus ve konut ihtiyacını takip ederek, yarım asırdır Türkiye’deki ev dekorasyon pazarına yön veriyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve kalite standartlarımızla, uluslararası pazarlarda da dikkat çekiyoruz. Bu birikimin üstüne inşa ettiğimiz Soprano Mutfak markamız, yenilikçi tasarım anlayışı ve yüksek üretim standartlarıyla kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmeyi başardı” dedi.

Misyonlarının kalite, inovasyon ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa edildiğine dikkat çeken Kemal Çelik, “Temel değerlerimiz, işlevsellik ve estetik bütünlüğü bir arada sunarak her mutfağın özgün ve modern bir yaşam alanına dönüşmesini sağlamak. Markamızın çevre dostu ürünleri, sürdürülebilirlik alanındaki global trendlerle uyumlu olarak doğal kaynakların korunması ve karbon ayak izinin azaltılması hedeflerine katkıda bulunuyor. Globalde artan çevre bilinci ve yeşil teknoloji eğilimleri doğrultusunda, geri dönüştürülebilir materyallerin kullanımı, enerji tasarrufu sağlayan üretim süreçleri ve atık yönetimi gibi konulara odaklanıyor. Ayrıca, sürdürülebilir hammadde kaynaklarının tercih edilmesi ve çevre dostu ambalaj çözümleri sunarak hem müşterilerinin beklentilerini karşılıyor hem de doğaya olan olumsuz etkisini en aza indirmeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

Soprano’nun sunduğu ürünler, hem yer tasarrufu sağlayan hem de düzenli bir görünüm sunan özellikleriyle dikkat çekiyor. Katlanabilir masalar ve taşınabilir dolaplar, dar alanlar için sürgülü kapak sistemleri, çok amaçlı kullanıma uygun fırınlı ocaklar, entegre bulaşık makineleri gibi birden fazla işlevi olan ürünlerimiz kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Soprano’nun mutfak koleksiyonunda, 15 farklı klasik model ve çağdaş tasarımda, 100’e yakın renk yer alıyor.

Tüketici ihtiyaçları doğrultusunda daha fonksiyonel ve yenilikçi ürünler için Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını dile getiren Evdema Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, iş süreçlerine ilişkin de şu bilgileri paylaştı:

“Perakende mağazalarımızda mutfak satışı yaparken inşaat projelerinde vestiyer, mutfak, giyinme odası, banyo, çamaşır odası gibi paket halinde aile konseptiyle çalışmalar yapıyoruz. Satış öncesi ve satış sonrası süreçler, profesyonel ekibimiz tarafından montaj süreci tamamlanana kadar takip ediliyor. Ayrıca, Evdema’nın güçlü lojistik altyapısı ve geniş hizmet ağı sayesinde, müşterilerimize zamanında ve sorunsuz teslimat garantisi veriyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evdema, yarım asırlık ev dekorasyonu tecrübesini Soprano’yla mutfağa taşıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz