1. Haberler
  2. Gündem
  3. Evlat vahşeti! ‘Ben de senin 4 tüp kanını alacağım’

Evlat vahşeti! ‘Ben de senin 4 tüp kanını alacağım’

featured
service

Soruşturmanın ardından Doğukan D. hakkında, ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kadın yakınına karşı tasarlayarak öldürme’ suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İki sayfalık iddianamede, Figen Bezmez’in, oğlu Doğukan D.’nin istememesi nedeniyle olayın yaşandığı tarihe kadarki 1 aylık sürede çocuklarıyla aynı evde değil, bir otelde kaldığı belirtildi. Bezmez’in yemek ve temizlik işleri gibi ihtiyaçları için ara sıra eve gittiği kaydedildi. Bezmez’in küçük oğlu E.D.’nin ise gündüzleri annesinin yanına gittiği ve geceleri uyumak için ağabeyinin yanına geldiği belirtildi.

İddianamede Figen Bezmez’in, olaydan bir gün önce spor salonunda başı döndüğünü anlatması üzerine oğlu Doğukan D.’ye sağlık ocağına giderek D vitamini değerlerini kontrol ettirmek için kan tahlili yaptırma teklifinde bulunduğu ifade edildi. Doğukan D.’nin annesinin bu teklifini kabul edip, kan verdiği ardından da tahlil sonuçların alıp, birlikte eve döndükleri belirtildi. Daha sonra yaşananlara ise iddianamede, şöyle yer verildi:

“Tahlil sonuçlarında ‘D’ vitamini değerlerinin bulunmadığını gören Doğukan D. sinirlenip, annesine bağırmaya başladı. Bezmez, bunun üzerine tekrar sağlık ocağına gitti.

Figen Bezmez, bir süre sonra oğlunu telefonla arayıp, sağlık ocağında ‘D’ vitaminine bakılmadığı için sonuçta olmadığını söyledi. Doğukan D.’nin bunun üzerine genç kadını “‘Sen benden boş yere 4 tüp kan aldırdın. Ben de senin 4 tüp kanını akıtacağım, eve gel” diyerek tehdit etti.

Oğlunun durumundan endişelenen Bezmez, yanına küçük oğlu E.D. ve otel çalışanı bir kadını alarak oğlunun yaşadığı eve gitti. Annesini içeri alan Doğukan D. genç kadını yumruklayarak darbetti, Geç kadının içerden ‘Kapıyı aç, kilitleme ne olursun, yapma oğlum, özür dilerim’ diye bağırdığı ifade edildi.

Kapının bir anda açılmasıyla Figen Bezmez boğazı kesik halde yere yığılarak hayatını kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evlat vahşeti! ‘Ben de senin 4 tüp kanını alacağım’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz