1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eylül 2024’te Ekranlara Damga Vuracak Diziler

Eylül 2024’te Ekranlara Damga Vuracak Diziler

featured
service

Deha: Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Deha”, henüz yayın tarihi açıklanmamasına rağmen şimdiden büyük bir ilgi topluyor. Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Taner Ölmez ve Onur Saylak gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Diğer oyuncular arasında Taner Rumeli, Çağrı Atakan, Abdurrahman Yunusoğlu, Çağan Efe Ak, Eylül Ersöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay ve Emel Göksu yer alıyor. Dizinin, izleyiciyi ekrana kilitleyecek heyecan dolu bir senaryoya sahip olması bekleniyor.

Siyah Kalp: Bu sezon Show TV’nin bir diğer iddialı yapımı “Siyah Kalp”, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi sevilen oyuncuların bir araya geldiği bu drama, entrika ve aşk dolu sahneleriyle şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Now TV’de Yüksek Gerilim: Kötü Kan ve Leyla

Kötü Kan: Now TV, 6 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşacak olan “Kötü Kan” dizisi ile sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ertan Saban’ın Kartal karakterine hayat verdiği dizide, Damla Sönmez (Nazan), Levent Ülgen (Burhan), Savaş Özdemir (Metin) ve Gonca Sarıyıldız (Nurgül) gibi güçlü isimler yer alıyor. Hüseyin Avni Danyal (Adanalı Fevzi), Zafer Algöz (Muzaffer) ve Deniz Bolışık (Kumru) gibi deneyimli oyuncular da kadroda bulunuyor. “Kötü Kan”, gerilim dolu sahneleri ve karmaşık karakter yapısıyla sezonun favorilerinden biri olacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eylül 2024’te Ekranlara Damga Vuracak Diziler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz