1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih Erbakan: Belediye başkanları ve meclis üyelerimiz AKP’nin siyasi şantajıyla karşı karşıya – Ankaragündem

Fatih Erbakan: Belediye başkanları ve meclis üyelerimiz AKP’nin siyasi şantajıyla karşı karşıya – Ankaragündem

featured
service

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinden bazı isimlerin istifa ederek AKP’ye geçeceği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yazılı açıklama yapan Erbakan, 31 Mart’ta seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin ‘AKP’nin siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kaldığını’ söyledi.

Erbakan’ın ifadeleri şöyle:

“İktidar gücünü elinde bulunduranlar Yeniden Refah Partimiz’den seçilen Belediye başkanlarımıza, kamu gücünü kullanarak hizmet yaptırmayacaklarını göstererek; hizmetlerin yapılması için gerekli imkanları, belediye başkanlarımızın partimizden istifa ederek, kendi saflarına geçmesi karşılığında vereceklerini ima ve ifade etmektedirler. Yeniden Refah Partili belediye başkanlarımızın faaliyetlerini engelleyerek onları hizmet edemez hale getirmek, siyasi şantajla başkanlarımızı AK Parti’ye transfer etmeye çalışarak milletimizin 31 Mart’ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saymak, ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış değildir”

“Bu noktada milletin tercihini, iradesini yok sayarak, şahsi ikbal, menfaat ve konforları uğruna saf değiştirenleri de milletimiz elbette ki affetmeyecektir. Bu gibi siyasi operasyonlar, milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan, her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerleyen, Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Yeniden Refah Partimiz’in yükselişini asla durduramayacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Erbakan: Belediye başkanları ve meclis üyelerimiz AKP’nin siyasi şantajıyla karşı karşıya – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz