1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih’te Bıçaklama Olayında Bir Zanlı Tutuklandı

Fatih’te Bıçaklama Olayında Bir Zanlı Tutuklandı

service

Fatih ilçesinde, 1 Eylül tarihinde bir restoranda meydana gelen bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak toplamda 7 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemalpaşa Mahallesi’ndeki restoranda yaşanan bıçaklı kavgada, Irak uyruklu H.L.T’nin öldüğüne dair inceleme başlatmıştı. Olayın, H.L.T. ile ağabeyi H.O. arasında “yan bakma” yüzünden meydana gelen bir tartışma sonucunda patlak verdiği belirlendi.

Tartışma sırasında iş yeri çalışanı U.Y, H.L.T. ve yanındakileri dışarı çıkartırken, H.O. masa üzerindeki bıçağı alarak H.L.T’yi yaraladı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan H.L.T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ekipler, H.O’nun adresine düzenlenen operasyonda onu ve A.H, Ş.Z, M.S.Z, M.E.O, M.M gibi diğer şüphelileri gözaltına aldı. Ayrıca, iş yeri çalışanı U.Y. da Beşiktaş’ta yakalandı.

Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. H.O, Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgusunun ardından “kasten öldürme” suçundan tutuklandı, diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih’te Bıçaklama Olayında Bir Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz