1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih’te Emlakçının 1 Milyon Euro’sunu Çalan Zanlı Tutuklandı

Fatih’te Emlakçının 1 Milyon Euro’sunu Çalan Zanlı Tutuklandı

featured
service

İstanbul’un Fatih ilçesinde, çalıştığı emlak bürosunun sahibi B.B.’den (64) aldığı 1 milyon avroyu döviz bürosunda dolara çevirdikten sonra kayıplara karışan M.E.Ç. (50), gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

İş yeri sahibinin talimatıyla döviz bürosuna götürülen 1 milyon avro, emlakçının çalışanı tarafından dolara çevrildi. Ancak bu parayı iş yerine getirmek yerine bir taksiye binip kaçan M.E.Ç., izini kaybettirmek için birkaç kez taksi değiştirdi. Olayın yaşanmasının hemen ardından başlatılan incelemelerde, çevrede bulunan güvenlik kameraları sayesinde M.E.Ç.’nin tüm hareketleri kayıt altına alındı.

Polis ekipleri, zanlının iki hafta içerisinde uçakla Iğdır’dan İstanbul’a geleceğini belirledikten sonra, İstanbul Havalimanı’nda baskın yaparak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından, adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Çalışanın döviz bürosundan dönerken yaşadığı şok ve zanlının kaçışını kaydeden güvenlik kameraları, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi. Bu gizemli olayda, emlak bürosunun yaşadığı kaybın kısa süre içerisinde nasıl meydana geldiği ve zanlının planı, yetkililer tarafından detaylı olarak araştırılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih’te Emlakçının 1 Milyon Euro’sunu Çalan Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz