1. Haberler
  2. Gündem
  3. FBI, Trump’a Yönelik Suikast Girişimini Araştırıyor

FBI, Trump’a Yönelik Suikast Girişimini Araştırıyor

service

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Florida’daki bir golf kulübünde eski Başkan ve Cumhuriyetçi Parti’nin 2024 başkanlık yarışındaki adayı Donald Trump’a yönelik “suikast girişimi gibi görünen olayı” araştırma başlattığını duyurdu.

FBI, olayla ilgili olarak West Palm Beach’e intikal ettiklerini belirtirken, “FBI, eski Başkan Trump’a yönelik suikast girişimi gibi görünen olayı soruşturuyor” açıklamasında bulundu.

West Palm Beach Şerif’i Ric Bradshaw, bir Gizli Servis ajanının çitlerin arasından çıkan bir silahın namlusunu fark ettiğini ve şüpheliye ateş açtığını bildirdi. Bradshaw, olay anında silahlı kişinin Trump’tan 400-500 metre uzakta bulunduğunu ve sonrasında yakalanabildiğini ifade etti.

Şüphelinin yanına iki sırt çantası ve bir aksiyon kamerası bulundurmuş olduğu kaydedildi. Ancak Martin County Şerifi William Snyder, şüphelinin yakalandığında üzerinde silah bulunmadığını belirtti.

Eski Başkan Trump’ın, Florida’da bulunduğu yerin çevresinde silah seslerinin ardından güvende olduğu aktarıldı. Seçim kampanyası iletişim direktörü Steven Cheung, “Başkan Trump, civarda silah sesleri duyulduktan sonra güvende” açıklamasında bulundu.

Beyaz Saray’dan gelen bilgilere göre, ABD Başkanı Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris, Trump’ın golf oynadığı alanda yaşanan olay hakkında bilgilendirildi ve Trump’ın güvende olduğunu öğrendiklerinde rahatladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FBI, Trump’a Yönelik Suikast Girişimini Araştırıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz