FETÖ’cüler kıskıvrak yakalandılar! Yunanistan’a kaçmaya çalışıyorlardı ama olmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MSB DUYURDU!Milli Savunma Bakanlığı (MSB), resmi sosyal medya adresi üzerinden Türkiye’den yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan FETÖ mensuplarının yakalandığını duyurdu.

Baknalık tarafından yapılan açıklamada, “Hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 9’unun FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi” ifadeleri kullanıldı.

Kahraman Türk askerleri, ülke içinde ve dışında terörle mücadele etmeye devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti yargı yetkilileri, darbe girişiminde bulunan bu yasa dışı oluşumun üyeleri hakkında soruşturma emri verilerek, yakalama kararı çıkarttı. Bu karar kapsamında bir çok FETÖ örgütü olan hainler ise yakalama emrinde kurtulmak için yasal olmayan yollar aracılığıyla yurtdışına kaçtılar. Fakat kaçmaları yakalanmamaları konusunda yeterli olmadı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yapmış olduğu operasyonlarda örgüt üyeleri tek tek yakalandı ve yakalanmaya da devam ediyor.

Geride bıraktığımız 2016 yılının 15 Temmuz gecesinde FETÖ mensupları darbe girişimi içerisinde bulundular. Ülkemiz içerisinde yaşayan vatanseverler ve cesur Türk askerleri sayesinde bu girişim geri püskürtülerek, FETÖ’cüler tarafından olumsuz olarak sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FETÖ’cüler kıskıvrak yakalandılar! Yunanistan’a kaçmaya çalışıyorlardı ama olmadı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz