1. Haberler
  2. Gündem
  3. Film Değil Gerçek! Cenazesini Defnetti, Yaşadığını Öğrendi

Film Değil Gerçek! Cenazesini Defnetti, Yaşadığını Öğrendi

featured
service

Bakımevi kapanırken ablasının izini kaybeden Ceyran’a 18 Haziran’da İstanbul’dan ablasının yaşamını yitirdiğine ilişkin bilgi geldi. Ceyran, cenazeyi 19 Haziran’da Şanlıurfa’da defnetti. Ablasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ceyran, bir süre önce Gaziantep’in Yavuzeli ilçesindeki bir bakımevinden gelen telefonla Sariye Ceyran’ın yaşadığını öğrendi.

Şaşkınlıkla gittiği huzurevinde ablasıyla buluşan Ceyran, 79 yaşındaki Sariye Ceyran’ı bakımevinden çıkarmak istedi ancak nüfus kayıtlarında “ölü” olarak göründüğü için amacına ulaşamadı. Ablasının hayatta olduğunu kanıtlamak isteyen Ceyran, konunun araştırılması ve defnettiği kişinin gerçek ailesine ulaşılması için avukatı aracılığıyla savcılığa başvurdu.

Ceyran, ablasını defnettikten sonra taziye kabulüne başladıklarını ve 3 gün taziye evini açık tuttuklarını belirtti. Ablasının yokluğunu kabullendikleri sırada yeni bir şokla karşılaştıklarını dile getiren Ceyran, şunları kaydetti:

“3 gün taziye kabul ettik, mevlit okuttuk. Herkes başsağlığı diledi bana ama 3 ay sonra ablamın sağ olduğunu öğrendim. Ablamı tekrar görünce çok sevindim. Mutlu oldum ama bu olayı sonlandırmak istiyorum. Ablamı seviyorum ve tekrar yanımıza almak istiyoruz.”

Ceyran, ablası olduğunu düşünerek defnettiği kişinin kim olduğunu öğrenemediğini, bunun da tespit edilmesini istediğini kaydetti.

Kaynak: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Film Değil Gerçek! Cenazesini Defnetti, Yaşadığını Öğrendi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz