1. Haberler
  2. Gündem
  3. Film değil gerçek! O bankada vatandaşın kilolarca altını çalındı: Afyonlu vatandaş bankaya gitti gözlerine inanamadı

Film değil gerçek! O bankada vatandaşın kilolarca altını çalındı: Afyonlu vatandaş bankaya gitti gözlerine inanamadı

featured
service

Afyonkarahisar’da gurbetçi bir ailenin, 2014 yılından bu yana biriktirdiği yaklaşık 8 kilo altını, kamu bankasındaki özel kasasından çalındı. Belçika’da yaşayan R.Ö. ve eşi Ü.Ö., yıllardır güvenlik gerekçesiyle altınlarını bir kamu bankasının Bolvadin şubesindeki kasada saklıyordu. Ancak geçtiğimiz 11 Ekim’de altınlarının bir kısmını bozdurmak için bankaya gittiklerinde kasanın tamamen boş olduğunu gördüler.

Gurbetçi çift, yaklaşık 10 yıldır özel kasada faturalı 22 ayar bilezikler ve Cumhuriyet altınları biriktiriyordu. Bolvadin’e gelen R.Ö., şirket ödemesi için kasasındaki altınlardan bir miktar almak istedi. Gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kasa odasına inen R.Ö., kasasını açtığında şok edici manzarayla karşılaştı: Altınlar yoktu.

R.Ö., yaşadığı şoku atlatır atlatmaz avukatı Samet Özaydın ile irtibata geçti ve emniyete suç duyurusunda bulundu. Bankada yapılan incelemelerde, kasada birçok farklı parmak izine rastlanıldı ve çilingir işlemi yapıldığı tespit edildi. Savcılık olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

​​​​​​​

Ailenin avukatı Samet Özaydın, olayın bir kamu bankasında yaşanmasının, halkın güvenini ciddi şekilde zedelediğini belirtti. “İnsanlar devlet bankalarına güvenerek yatırımlarını yapıyor. Ancak böyle bir olay güvenilirliği sorgulatıyor. Bu konuda hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Tatil için bozduracakları altınlar çalındı

Savcılık soruşturmasının devam ettiği olayda, bankanın tüm personeli ve kasayla ilişkili kişiler inceleniyor. Hırsızlıkla ilgili detayların ve sorumluların ortaya çıkarılması için emniyet güçleri kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Film değil gerçek! O bankada vatandaşın kilolarca altını çalındı: Afyonlu vatandaş bankaya gitti gözlerine inanamadı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz