1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gazze’de Yeni Saldırı: 10 Filistinli Hayatını Kaybetti

Gazze’de Yeni Saldırı: 10 Filistinli Hayatını Kaybetti

featured
service

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde gerçekleştirdiği hava saldırıları sonucunda 10 Filistinlinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Gazze Sivil Savunma Birimi, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, saldırıların özellikle Gazze’nin orta kesimindeki ez-Zuveyde beldesi ve güneydeki Han Yunus şehrine yönelik olduğunu belirtti.

Yapılan saldırılar sonucunda ez-Zuveyde’deki iki evin hedef alındığı ve bu saldırılarda 6 kişinin hayatını kaybettiği kaydedildi. Ayrıca, Han Yunus’un Ketibe Mahallesi’ndeki El-Erneb Caddesi üzerindeki saldırılarda 2 kişinin yaşamını yitirdiği, Gazze şehir merkezinde bulunan El-Emel Oteli yakınlarında da 2 can kaybı olduğu bildirildi.

Saldırılarda çok sayıda Filistinlinin yaralandığı, ancak yaralı sayısı hakkında kesin bilgilere ulaşılamadığı ifade edildi. 7 Ekim’den bu yana İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği operasyonlarda en az 39.175 Filistinli, bunlar arasında 16.172 çocuk ve 10.798 kadın bulunuyor, ayrıca 90.403 kişi yaralandı.

Görgü tanıkları, sivil altyapının hedef alındığını, hastaneler ve eğitim kurumlarının tahrip edildiğini belirtiyor. Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gazze’de Yeni Saldırı: 10 Filistinli Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz