1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gece yarısı zorlanan kapılar ve evlerde endişeli bekleyiş: Özyurtlar Ntowers Sitesi korku filmlerini aratmıyor

Gece yarısı zorlanan kapılar ve evlerde endişeli bekleyiş: Özyurtlar Ntowers Sitesi korku filmlerini aratmıyor

featured
service

Site yönetim kurulunun başkanı A.G. ve birçok personelin adı, son soygun olaylarına karıştı. Geçtiğimiz günlerde karakolda olan daire sahipleri Ö.D. ve F.S., eve döndüklerinde büyük bir şok yaşadı. Evlerinden yaklaşık 350 bin TL değerinde eşyalarının çalındığını fark eden site sakinleri, başta Site Yönetim Kurulu Başkanı A.G. olmak üzere dört site çalışanı hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundu.

Site sakinlerinin şikayeti üzerine Esenyurt Emniyet Müdürlüğü, sitedeki kontrollerini sıklaştırdı. Yapılan son kontrolde, Özyurtlar Ntowers Sitesi’nde resmi güvenlik personeli çalıştırılmadığı, danışman adı altında personel bulundurulduğu tespit edildi. Bu durum üzerine, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında sorumlular hakkında 3 aydan 7 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılama başlattı. 1300 dairenin bulunduğu sitede, özel güvenlik firması ile yapılan anlaşmada el dedektörü alınmasının istendiği de gözlerden kaçmadı.

Özyurtlar Ntowers Sitesi’nde yaşanan bu olaylar, site sakinlerinin güvenlik konusundaki endişelerini artırdı. Artan hırsızlık olayları ve yetersiz güvenlik önlemleri, site sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Yetkililerden daha sıkı güvenlik önlemleri alınmasını isteyen sakinler, evlerinde huzur içinde yaşamak istediklerini belirtiyor.

Sitedeki güvenlik zafiyeti ve yaşanan soygunlar, bölge halkının da dikkatini çekmiş durumda. Güvenlik önlemlerinin artırılması ve yaşanan olayların bir an önce çözüme kavuşturulması, site sakinlerinin en büyük beklentisi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gece yarısı zorlanan kapılar ve evlerde endişeli bekleyiş: Özyurtlar Ntowers Sitesi korku filmlerini aratmıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz