1. Haberler
  2. Gündem
  3. Genç kadının yüzüne kezzap atan sanıktan ‘Pes’ dedirten savunma! Meğer saldırının sinyalini önceden vermiş

Genç kadının yüzüne kezzap atan sanıktan ‘Pes’ dedirten savunma! Meğer saldırının sinyalini önceden vermiş

featured
service

Çevredeki vatandaşlar, Buket Arıyel’in çığlıklarını duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Yaralanan Buket Arıyel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Ramazan Akarsu’yu Ezine ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ramazan Akarsu (ortadaki)

Ramazan Akarsu’nun 3 Aralık 2023 tarihinde sosyal medya hesabından, “Sevdiğinin yüzüne kezzap attı” başlıklı bir video paylaştığı ortaya çıktı.

Tutuklanan Ramazan Akarsu hakkında Buket Arıyel’e karşı ‘canavarca hisle kasten silahla yaralama’ suçundan ve olay günü tarafları ayırmaya çalışan Tuğçe Yavuz’a karşı ise ‘basit yaralama’ suçundan 2. Asliye Ceza Hakimliği’nde dava açıldı. Davanın görülen üçüncü duruşmasında tutuklu sanık Ramazan Akarsu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden duruşmaya katıldı. Davacı Buket Arıyel ise duruşma salonunda hazır bulundu.

canakkale-son-dakika-haberleri-ramazan-akarsu-buket-ariyel-kezzap-10.jpg
Buket Arıyel

Ramazan Akarsu duruşmada, şu savunmayı yaptı:

“Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Ben Buket’e ihtiyacı olduğu zaman para gönderiyordum. Faturalarını da ödüyordum. Ben hep mahkeme heyetine doğruları söyledim. Kanundan kaçacak bir adam değilim. 3 Aralık’ta Instagram üzerinden ‘Sevdiğinin yüzüne kezzap attı’ başlıklı videoyu ben paylaştım. O gün sarhoştum. Videoyu izledim paylaştım. Ancak videoyu paylaşmamda özel bir durum yok. Buket Hanım’ın mahkemeye sunduğu 239 bin 600 TL’lik ilaç ve tıbbı malzeme giderlerini karşılamak istiyorum. Suçlu benim, Buket’in zararını karşılamak istiyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç kadının yüzüne kezzap atan sanıktan ‘Pes’ dedirten savunma! Meğer saldırının sinyalini önceden vermiş
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz