1. Haberler
  2. Gündem
  3. Giresun’da Taşkın Sahasında Yapı Yıkıldı

Giresun’da Taşkın Sahasında Yapı Yıkıldı

featured
service

Giresun’un Görele ilçesinde, Çanakçı Deresi kenarında mühürlenen bir yapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

İlçeye bağlı Gölbaşı köyü’nde taşkın riski nedeniyle yıkılması gereken yapı, iş makineleriyle iş makineleriyle kontrollü bir şekilde yıkıldı. Jandarma, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

Giresun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Vekili Murat Cavunt, AA muhabirine verdiği demeçte, yapının yıkımı öncesinde ilgili kurumların incelemelerde bulunduğunu belirtti. Yapının İl Özel İdaresi tarafından mühürlendiğini hatırlatan Cavunt, AFAD ve İl Özel İdaresi ekiplerinin durum değerlendirmesi yaptığını aktardı.

Cavunt, yıkım kararının alınma nedenine ilişkin, “İmar Kanunu gereği ruhsata aykırı yapılar için yıkım kararı alınmaktadır. Yıkım işlemi gecikmeksizin gerçekleştirilmiştir,” dedi.

Cavunt, yıkım öncesinde yapı sahibiyle anlaşma sağlandığını belirterek, “Yapı ruhsatı alamayacak durumda olduğundan dolayı bu binanın yıkımı kentsel dönüşüm çerçevesinde gerçekleştirilmiştir,” diyerek süreç hakkında bilgi verdi.

Giresun’un Görele ilçesinde Çanakçı Deresi kenarında bir süre önce mühürlenen inşa halindeki yapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giresun’da Taşkın Sahasında Yapı Yıkıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz