1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gümüşhane’de Sağlık Değerlendirmesi: Bakan Memişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar

Gümüşhane’de Sağlık Değerlendirmesi: Bakan Memişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar

featured
service

Gümüşhane’de önemli bir konuşma gerçekleştiren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sağlık sektoründe harcanan çabaların değeri üzerine vurgular yaptı. Memişoğlu, “Bizler, sağlıkçılar, insanları yaşatmak ve onlara iyilik yapmak için sürekli çaba harcıyoruz. Bu yüzden, toplumun bizlere saygı göstermesini istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Bakan, Vali Alper Tanrısever’i ziyaretin ardından Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Gümüşhane’deki sağlık hizmetlerini yerinde değerlendiren Memişoğlu, ziyaret ettiği Gümüşhane Belediyesi, AK Parti ve MHP İl Başkanlıkları’nda da görüş alışverişinde bulundu.

Gümüşhane’nin sağlık alanında iyi bir noktada olduğunu belirten Bakan, “İyi bir hastane ve diğer sağlık ekipleri mevcut. Ancak sorunlarımız var,” dedi. Merkezdeki hastanenin daha iyi bir hizmet sunması için önümüzdeki dönemde yeni sağlık kompleksleri ile güçlendirileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca bazı hastanelerdeki cihaz eksikliklerine de çözüm üretileceğini kaydetti.

Bakan Memişoğlu, toplumun sağlığını korumanın önemine değinerek, “Hastalarımız bizim için çok değerli; fakat daha önemlisi hastalanmadan sağlıklarımızı korumak. Bu nedenle, sağlıklı beslenmeyi ve kötü alışkanlıklardan uzak durmayı öneriyoruz,” şeklinde konuştu.

Bakan’a incelemeleri süresince Vali Tanrısever, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve diğer yetkililer eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümüşhane’de Sağlık Değerlendirmesi: Bakan Memişoğlu’ndan Çarpıcı Açıklamalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz