Hakim Gül Altınok’un skandal WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Büyücüden yardım istemiş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gül Altınok, yasak aşk, tehdit, rüşvet ve uyuşturucu partileriyle gündeme geldi. HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’ye büyü yaptırmak istediği iddia edilen Altınok’un, beş yıl süren yasak ilişki yaşadığı iş insanı Server Leventoğlu’nun ifadesine göre, kocasının bu ilişkiye rıza gösterdiği ve oğullarına bir şirket kurdukları öğrenildi.

İş insanı Server Leventoğlu, Hakim Gül Altınok ile yaşadığı yasak aşkı ve bu ilişkinin ardındaki skandalları ifşa etti. Leventoğlu’nun savcılığa suç duyurusunda bulunması, Altınok’un hem kişisel hem de mesleki hayatını sarsan iddiaların gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Server Leventoğlu, yaptığı açıklamada, “Savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum. Altınok’un kocası bu ilişkiye rıza gösteriyordu. Hatta oğluna bir şirket kurdurduk,” ifadelerini kullandı. 

ŞİKAYETLER VE HSK SORUŞTURMASI

2019 yılında Edirne’de görev yaptığı sırada karıştığı olaylar nedeniyle Hakimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) birçok şikayet yapıldı. Bu şikayetler üzerine başlatılan soruşturmalar sonucunda müfettişlerin hazırladığı rapor,  Altınok’un ihraç edilmesi gerektiğini belirtti. Altınok’un büyücü ile yaptığı WhatsApp yazışmalarında HSK 2. Dairesi Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin de fotoğrafını gönderdiği ortaya çıktı.

BÜYÜ YAPTIRMA GİRİŞİMLERİ

Gül Altınok’un, HSK’ya şikayet eden Avukat Kerim Kazan’ın fotoğrafını da büyücüye göndererek yardım istediği öğrenildi. Altınok’un avukatı Levent Göktaş’la yaptığı görüşmede, HSK müfettişlerinin ihracını talep ettiğini belirterek Göktaş’a “Emekli olmalı mıyım” diye sorduğu WhatsApp yazışmalarına yansıdı.

ADALET BAKANLIĞI’NIN AÇIKLAMASI

Adalet Bakanlığı, Adana Adliyesinde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karışan Hakim Gül Altınok’un, mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı işlemler nedeniyle açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakim Gül Altınok’un skandal WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Büyücüden yardım istemiş

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz