Hakkında taciz iddiası vardı: AKP’li vekil aday adayı müdür, kız imam hatip lisesine tayin edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

N.A için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na şikayet yapılmış ve ardından suç duyurusunda bulunulmuştu. Bu olaylar sonucunda birçok veli, N.A’nın okuldan uzaklaştırılmasını talep etmek için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü aradı. N.A., okula gitmeme kararı almış ve sonrasında kendi isteğiyle başka bir okula tayin edilmişti.

Duvar’dan Ferhat Yaşar’ın haberine göre, ortaya atılan iddialarda N.A’nın öğretmenleri odasına çağırarak hakaret ettiği ve bazı öğretmenlere tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Bu durum üzerine öğretmenler, N.A’yı mobbing ve cinsel taciz nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’na şikayet etti ve aynı zamanda Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

N.A, iddiaların ardından eski Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve AKP Grup Başkanı Abdullah Güler ile ilişkisini öne sürerek herhangi bir ceza almayacağını savunmuştu. Ancak yapılan incelemeler sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı ve savcılık, N.A. hakkında herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmadığına karar vermişti.

Hakkında tüm iddialara karşılık veliler, N.A’nın görevden alınmasını ve okuldan uzaklaştırılmasını talep etmişti. Görevinden kendi isteğiyle ayrılan N.A’nın, başka bir okula tayin edildiği söylenmişti.

Aktarılan son bilgiye göre, N.A.’nın Sincan Kız İmam Hatip Lisesi’ne müdür olarak tayin edildiği ortaya çıktı. N.A.’nın yeni görevine 12 Temmuz’da başlayacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakkında taciz iddiası vardı: AKP’li vekil aday adayı müdür, kız imam hatip lisesine tayin edildi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz