1. Haberler
  2. Gündem
  3. Halk için bereketli sezon başladı: Fiyatını duyan tezgahlara akın ediyor

Halk için bereketli sezon başladı: Fiyatını duyan tezgahlara akın ediyor

featured
service

Balıkçı Abdurrahim Kırbaş ise satışlardan duydukları memnuniyeti dile getiriyor. “Hava birkaç gün kötüydü, balıkçıların avlanamaması nedeniyle balık azalmıştı, ama hava düzeldi ve tezgahlar yeniden dolmaya başladı” diyor. Palamutların yaklaşık 1,5 kilo ağırlığında olduğunu ve bir balığın dört kişilik bir aileyi rahatça doyurabileceğini belirtiyor. Kırbaş, palamut sezonunun ardından hamsi sezonunun başlayacağını da ekliyor.

Halit Bayrak ise palamut satışlarının yoğun olduğunu vurgulayarak, “İlgi gayet iyi, vatandaş da biz de memnunuz. Yaklaşık bir ay daha palamut bol olacak. Şu an tam alıp dolaba koyma zamanı, balığı dondurursanız beş ay sonra bile afiyetle yiyebilirsiniz” diyor.

Ahmet Doğanay isimli bir müşteri, balıkların iriliğinden ve fiyatların uygunluğundan memnun olduğunu belirtiyor. Fazladan alıp dondurmanın faydalı olacağını düşünüyor.

Tezgahlarda şu anda palamudun tanesi iriliğine göre 120-150 lira, çipura 150 lira, deniz somonu 200 lira, çinekop 200-300 lira, barbun ise 100 liradan satışa sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halk için bereketli sezon başladı: Fiyatını duyan tezgahlara akın ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz