1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hamas: İsrail’in Gazze’deki Saldırısında Heniyye’nin Korumalarına Saldırı

Hamas: İsrail’in Gazze’deki Saldırısında Heniyye’nin Korumalarına Saldırı

featured
service

Hamas, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıda, Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin bazı korumaları ile ofis çalışanlarının hayatını kaybettiğini duyurmuştur.

Yapılan açıklamada, İsrail tarafından gerçekleşen saldırıya dair bilgilere yer verildi. Özellikle Şatı Mülteci Kampı’nın hedef alınarak düzenlenen bu saldırıda, Heniyye’nin korumaları ve ofis ekibinden birçok kişi yaşamını yitirdi. Hamas’tan Suçlamalar

Taziye mesajıyla birlikte, hayatını kaybedenler hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi. Hamas, bu saldırının İsrail’in, Heniyye ile bağlantılı olanlara karşı beslediği nefretin bir örneği olduğunu ifade etti. Ayrıca, bu tür suçların yalnızca Heniyye’nin ailesine yönelik suikastlarla başlamadığı, aynı zamanda diğer akrabalarının evlerinin bombalanmasıyla da devam edeceği vurgulandı.

Hamas, İsrail’in saldırılarının Filistin halkının direniş azmini kıramayacağına dikkat çekti. Geçtiğimiz gün Şatı Mülteci Kampında düzenlenen saldırılarda toplamda 6 Filistinli hayatını kaybetmiş ve birçok kişi yaralanmıştı.

Son olarak, Heniyye, 31 Temmuz’da Tahran’da bir suikasta uğramıştı ve hem İran hem de Hamas, bu saldırının arkasında İsrail’in bulunduğunu öne sürmüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hamas: İsrail’in Gazze’deki Saldırısında Heniyye’nin Korumalarına Saldırı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz