1. Haberler
  2. Gündem
  3. Han Yunus’ta İsrailli Askerlerin Trajik Ölümü

Han Yunus’ta İsrailli Askerlerin Trajik Ölümü

featured
service

Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus bölgesinde, cesetleri bulunan 6 İsrailli esirin trajik ölümü, İsrail basınında geniş yankı buldu. Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, söz konusu esirlerin, İsrail ordusunun gerçekleştirdiği bir saldırı sonucu çıkan yangında gaz nedeniyle boğularak yaşamlarını yitirdiği ifade edildi.

Yapılan ilk değerlendirmelere göre, bu esirlerin yaklaşık 6 ay önce gerçekleştirilen bir operasyon sırasında yakalandığı belirtildi. Olayın ardından yapılan adli tıp incelemeleri, cesetlerin bulunduğu tünelde çıkan dumanın etkisiyle yaşanan boğulma sonucunu desteklemektedir. İsrail Ordusu ve Esirlerin Durumu

İlgili saldırının ardından, İsrail ordusu esirlerin bulunduğu tünelin yakınındaki bir hedefi vurduğu ve bu esirlerin cesetlerinin cesetlerinin yanında, ellerinde kalaşnikof tüfekleri bulunan Hamas militanlarına ait cesetlerin de bulunduğu şeklinde bilgiler verildi. İlgili cesetlerde herhangi bir yaralanma izine ulaşılamadığı belirtildi.

İsrail ordusu, bugün Han Yunus’ta bulunan cesetlerin ülkelerine getirildiğini duyurdu. Cenazeleri getirilen esirlerin isimleri ise Avraham Munder, Alexander Dancyg, Chaim Peri, Yagev Buchshtav, Yoram Metzger ve Nadav Popplewel olarak açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Han Yunus’ta İsrailli Askerlerin Trajik Ölümü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz