1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hasan Arat’ın Şoförü Muhabire Saldırdı: Muhabir Emre Kaplan Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

Hasan Arat’ın Şoförü Muhabire Saldırdı: Muhabir Emre Kaplan Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

featured
service

Konuşma sonrası Beşiktaşlı yöneticiler Emre Kaplan ile konuşmak istedi. O sırada Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın şoförü Sezgin Gülnar, gazeteci Emre Kaplan’a yumruk attı. Aldığı darbe sonrası burnu kırılan Emre Kaplan hastaneye kaldırıldı.

Yapılan görüşmede çıkan arbede sonucu Emre Kaplan, hastaneye kaldırıldı. Galatasaray muhabirleri Hasan Arat’ın şoförü Sezgin’in gözaltına alınmadan eve dönmeyeceklerini ifade etti.

Karşılaşmanın ardından Emre Kaplan kişisel sosyal medya hesabı X’ten paylaşımda bulundu. Beşiktaş kafilesinden Hasan Arat’ın şoförü olarak bilinen Sezgin Gülnar, bu paylaşım nedeniyle Kaplan ile konuşmaya gitti.

Yaşanan olayların ardından asbaşkan Hüseyin Yücel geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yücel, “Gazeteci kardeşimize geçmiş olsun. Böyle bir olayın kabul edilmesi söz konusu değil. Bu olayı kınıyorum. Feyyaz Hoca, ben ve Onur Göçmez basın toplantısına katıldık ve ayrıldık. Olayı öğrendik ve Sezgin arkadaşımız için ‘Yapabileceği en büyük hatayı yapmış’ dedim. Hakemden kan ağlıyoruz, maçın önüne geçen bir olay yaptı. Nereden bakarsanız tutarsızlık. Hasan Arat ile konuştum ve bilgisi var. Şoförü polise teslim oldu.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hasan Arat’ın Şoförü Muhabire Saldırdı: Muhabir Emre Kaplan Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz