1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hayvanların Yardımına Koşan Hande Yener Kendisini Hedef Alanlara Ateş Püskürdü

Hayvanların Yardımına Koşan Hande Yener Kendisini Hedef Alanlara Ateş Püskürdü

featured
service

Ünlü şarkıcı X hesabından yaptığı açıklamada, “Arkamdan atan tutanlara gelsin son kez! Çok iyi insansanız, çıkın da dertleri sorgulayın ben de izleyeceğim emeğinizi, fedakarlığınızı, anlamını biliyorsanız! Boş konuşma alışkanlığınızı bıraktıracağım, bana boş konuşmayın bir daha! Sözde sadece hayvanlar için ses çıkarıyormuşum. Bana görev verme! Çok duyarlı vatandaşsın ya, sen niye korumuyorsun, kendi ülkenin kadınını çocuğunu hayvanını” dedi.

Hande Yener, Instagram hesabından ise şu açıklamayı yaptı:

“Ben niye sadece hayvanlar için ses çıkarıyormuşum, samimiyetime inanmıyormuş! Gibi gibi lafları, gündemde Gebze’de daha bebek olanlar bile dahil olmak üzere hayvanların katliamı gibi böyle kan donduran bir olay ve büyük bir acı varken 3-5 salak yazmış! Ancak ben zaten attığım her adımı yüce Allah’ımın adıyla attığım için senin gibilerden onay almak gibi bir derdim, yok öyle bir amacım da yok . Benim için ederi de yok değeri de yok sizin yargılarınızın! Onlar sizin bakış açınız, demek ki samimiyetsizsiniz ki herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz! Ben sadece masumlar için direniyorum! İnsanca yaşamak için gençlerimiz heba olmasın diye onlara sahip çıkıyorum sevgimle ilgimle, her konuyu deşiyorum, sorguluyorum, duyuruyorum.

Tepki koyuyorum. Çünkü insanım . Kimsenin onayına ihtiyacım YOK ! Teşekkür eden binlerce kalp yollayan masumlara sahip çıktığımız için bizleri kucaklayan seven öyle büyük bir kitle var ki! Haberiniz yok tabi laf sokmaktan başka bir alışkanlığı olmayan reziller siz beni değersizleştiremezsiniz !!! Ben pırıl pırıl parlıyorum sadece merhametimle! Narin, Rojin bizim kızlarımız! UYUMA TÜRKİYE!”

Kaynak: Gerçek Gündem

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayvanların Yardımına Koşan Hande Yener Kendisini Hedef Alanlara Ateş Püskürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz