1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hem Ankara’ya hem İstanbul’a çok yakın! Kafası atan sandalyeleri kaptığı gibi koşuyor

Hem Ankara’ya hem İstanbul’a çok yakın! Kafası atan sandalyeleri kaptığı gibi koşuyor

featured
service

Türkiye’nin farklı noktalarında farklı tatil alanları bulunurken bu yer herkesin tercihi olacak. Hem Ankara’ya hem de İstanbul’a olan yakınlığı ile bilinen Düzce eşsiz doğasıyla da yerli ve yabancı turistleri kendine hayran bırakıyor. Düzce’nin farklı noktalarında farklı güzellikler saklanırken Aydınpınar Şelalesi’ni gözden kaçırmamak gerekiyor.

Şelalede yer alan belediyeye ait dome ve bungalovlar evlerde konaklamak isteyenler hafta içi dome evler için 4 bin hafta sonu ise 6 bin TL ödeme yapmaktadır. Bungalov evlerde kalmak isteyenler ise 10.000 TL ödeme yapmaktadır.

Konaklamak için değil piknik yapmak için gidenler ise belediyeye ait restoran ve kafelerde serpme kahvaltı için 2 kişi için 600 TL ödeme yapmaktadır. Konaklamak isteyenler için belirlenen fiyata kahvaltı da dahildir.

Doğanın hem kokusunu hem de eşsiz manzarasını çıkarabileceğiniz yürüyüş parkurlarında huzur dolu dakikalar geçirirken diğer şelalelerde gördüğünüz yorucu basamaklarda burada sınırları kaldırıyor. Aydınpınar Şelalesi’nde iki şelale bulunurken birinci şelalede herhangi bir basamak yer almazken 2. şelalede bitmek bilmeyen iniş ve çıkış yolları yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hem Ankara’ya hem İstanbul’a çok yakın! Kafası atan sandalyeleri kaptığı gibi koşuyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz