1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hepsi oradaymış! Narin’i kim neden öldürdü? İddianame tamam

Hepsi oradaymış! Narin’i kim neden öldürdü? İddianame tamam

featured
service

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde iddianame tamamlandı. Narin’in evinde boğularak öldürüldüğü ve olay anında evde bulunan anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar’ın cinayetten sorumlu olduğu ortaya çıktı. Savcılık, dört şüpheli için ağırlaştırılmış müebbet talep etti.

Narin Güran’ın trajik ölümü, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde ülkeyi derinden sarsmıştı. Narin, 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gitmek üzere evden ayrılmış, ancak bir daha geri dönmemişti. Cesedi, 8 Eylül’de Eyertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulunmuştu. Adli tıp raporları, Narin’in boğularak öldürüldüğünü ve cansız bedeninin taş ve çalılarla saklandığını ortaya çıkarmıştı.

CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın aktardığına göre, baz istasyonu ve HTS kayıtlarının yardımıyla, cinayetin Narin’in evinde gerçekleştiği kesinleşti. Olay anında evde anne Yüksel Güran, abi Enes Güran, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar bulunuyordu. İddianamede, amca ve abinin iş birliği yaparak Narin’i öldürdüğü, diğer iki kişinin ise bu suçu örtbas etmeye çalıştığı belirtildi. Araçta bulunan DNA izleri de bu durumu destekliyor.

Cinayetin kesin nedeni henüz bilinmiyor. Narin’in görmemesi gereken bir ilişkiye tanık olduğu iddiası gündemde olsa da, bu iddia henüz doğrulanmadı. İddianamenin mahkemeye sunulmasıyla birlikte cinayetin tüm detayları gün yüzüne çıkacak. Olayla ilgili suçluları koruyan ve yanlış yönlendiren kişiler için de üst sınırdan cezalar talep edilecek.

Gizli Tanıklar, Özel Hücreler: Narin Güran Cinayetinde Sıra Dışı Önlemler – PEKY

Türkiye’yi sarsan bu korkunç cinayetle ilgili adalet süreci yakından takip ediliyor. Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacak olan bu dört isim mahkemede ne diyecek ve gerçekler ortaya çıkacak mı, kamuoyunda büyük merak konusu.

Bu trajik olayla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hepsi oradaymış! Narin’i kim neden öldürdü? İddianame tamam
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz