1. Haberler
  2. Gündem
  3. Herkes akın etti! 15 gün boyunca bu mağarada kalacaklar: Nedeni öğrenenler çok şaşırdı

Herkes akın etti! 15 gün boyunca bu mağarada kalacaklar: Nedeni öğrenenler çok şaşırdı

featured
service

KOAH hastaları, tuz ortamındaki havanın olumlu etkilerini kısa sürede hissetmeye başladı. Proje, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara, rahat bir nefes alma imkanı sağlarken, tuz mağaralarında çeşitli sosyal aktiviteler de sunuluyor. Katılımcılar, tedavi süreçlerini desteklemek için burada hem fiziksel hem de zihinsel olarak dinleniyor.

Kampın üçüncü gününde hastalar, tedavilerinin olumlu yönde ilerlediğini dile getiriyor. Antalya’dan katılan Nursel Sümer, “Burada tedavi sürecimiz gayet güzel gidiyor. Dünden beri geniz akıntısıyla uyanıyorum ve derin nefes alabildiğimi fark ettim. Mağarada sosyal aktiviteler yaparak zaman geçiriyoruz,” dedi. Bu tür olumlu deneyimler, diğer hastalara da moral veriyor.

Kırıkkale’den gelen Aysun Özdemir, “Çankırı’da böyle bir projenin olduğunu duyduk ve tedavi için buraya geldik. 15 gün sürecek kampımızın üçüncü günündeyiz. Her şeyin daha güzel olmasını umuyoruz,” şeklinde konuştu.

Daha Güçlü Bir Nefes Projesi, KOAH hastalarının yaşam kalitelerini artırmayı ve nefes alma kapasitelerini geliştirmeyi hedefliyor. Tuz mağarasının sağladığı doğal tedavi yöntemi, hastaların psikolojik ve fiziksel rahatlama sağlamalarına yardımcı oluyor.

yeni-proje-36.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Herkes akın etti! 15 gün boyunca bu mağarada kalacaklar: Nedeni öğrenenler çok şaşırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz