1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hırsızı, kullandığı ilginç cüzdanı ele verdi! Polise kimliğini verirken çıkardığı cüzdanla kıskıvrak yakalandı

Hırsızı, kullandığı ilginç cüzdanı ele verdi! Polise kimliğini verirken çıkardığı cüzdanla kıskıvrak yakalandı

featured
service

Asayiş Şubesi Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, ‘dil düşürme’ yöntemiyle kapının açıldığını saptadı. Ardından binanın güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin tanınmamak için sadece gözleri açık siyah tesettür kıyafeti giyen bir kadın olduğunu belirledi. Ardından sokaktaki iş yerlerine ait gittiği güzergahı saptadı.

Eşkal üzerinden iz süren polis, kadının toplu taşıma minibüsüne bindiği belirledi. O minibüsün plakasından, araç içindeki kamerayı izledi. Şüpheli kadının, üzerinde çizgi film karakteri ‘hayalet casper’ karakteri ve ‘Zengin değilim ama bende çok mal gördüm’ yazılı pembe renkli bir cüzdanı çıkartıp para ödediğini tespit etti. Kadının kent merkezinde Adalhan Kavşağı’nda inip, bu kez Meram ilçesi Köyceğiz Mahallesi hattı minibüsüne bindiği anlaşıldı. Bu minibüsünün araç içi kamerasından hangi durakta indiği belirlendi.

Polis, hırsızlığın olduğu noktadan yaklaşık 30 kilometrelik güzergahtaki kamera görüntüleri sayesinde kadının indiği durağı belirledikten sonra 5 gün boyunca o bölgede şüpheli gördüğü kişiler üzerinde kimlik kontrolü yaptı. Şüphe üzerine başı açık kıyafetli olan bir kadını durdurup, kimliğini istedi.

Adının Raziye Y. olduğu belirlenen kadının kimliğini çıkarttığı cüzdan, şüpheli kadının taşıdığı cüzdanla aynı olduğunu anlaşıldı. Raziye Y.’nin yapılan kontrollerinde hırsızlıktan 16 suçtan kaydı olduğu belirlenince gözaltına alındı.

Raziye Y., yapılan sorgusunda suçlamaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Raziye Y., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

konya-selcuklu-ilginc-cuzdani-hirsizi-yakalatti-1.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hırsızı, kullandığı ilginç cüzdanı ele verdi! Polise kimliğini verirken çıkardığı cüzdanla kıskıvrak yakalandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz