İBB Halk Ekmek’e personel alacak! En az lise mezunu 35 yaşından küçük… Daimi kadro alımı için başvurular başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikasında görevlendirilecek Daimi süreli 3 personel alımı yapılacağını duyurdu. Adaylar için son başvuru tarihi 4 Nisan 2024 olarak açıklandı. Halk Ekmek fabrikasında çalışmak isteyen personel adaylarının özgeçmiş belgeleri ile birlikte başvuru yapması gerekiyor.

Üretim personeli kadrosuna alınacak adayların en az lise mezunu olmakla birlikte 35 yaşını geçmemiş olması şartı isteniyor. Tercihen gıda Meslek Lisesi mezunu olmakla birlikte unlu mamüller fırın tecrübesine sahip B sınıfı sürücü belgesi bulunan vardiyalı çalışma engeli olmayan adayların başvuruda bulunabileceği aktarıldı.

Teknik Personel kadrosunu alımı yapılacak adayların askerliğini tamamlamış olması ve 30 yaşını geçmemiş olması şartı isteniyor. Teknik Lise ya da Meslek Lisesi yeterlilik belgesine sahip olan adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra başvurularda sigara kullanmamış olma şartı ile birlikte dönüşümle çalışmaya engeli olmayan B sınıfı sürücü belgesine sahip adaylardan oluşabileceği aktarıldı.

istanbul-halk-ekmek-1.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılacak personel alımları için adayların İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer sayfası üzerinden elektronik ortamdan iş başvurusunda bulunabileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İBB Halk Ekmek’e personel alacak! En az lise mezunu 35 yaşından küçük… Daimi kadro alımı için başvurular başladı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz