1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın Kastamonu Ziyareti

İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın Kastamonu Ziyareti

service

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak düzenlenen “Türkiye’nin Huzuru Toplantısı”na katılan Yerlikaya, kentteki çeşitli ziyaretlerine devam etti.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’yı makamında ziyaret eden Yerlikaya, ardından Nasrullah Meydanı’na geçerek burada simit, sarımsak, pastırma ve çekme helva satan esnafla bir araya geldi.

Esnafla sohbet eden Bakan Yerlikaya, çocuklara oyuncak hediye etti ve vatandaşlara çekme helva ikramında bulundu. Özellikle çocuklarla vakit geçiren Yerlikaya, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yerlikaya, Nasrullah Kadı Camisi’nin şadırvanından su içtikten sonra, 1 Ağustos’ta Kastamonu’da şehit olan polis memuru Ahmet Şahan’ın ailesini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yerlikaya, şehit Ahmet Şahan’ın kahramanlık hikayesini aktardı.

Bakan Yerlikaya, şehidin eşi Müjgan, çocukları Yaşar ve Yaren, kayınvalidesi Muammer ve kayınpederi İbrahim ile bir araya gelerek dualar etti. “Kahraman şehidimizin aziz hatırası asla unutulmayacak. Şehidimizin ruhu şad, makamı ali olsun,” diyerek duygularını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın Kastamonu Ziyareti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz