1. Haberler
  2. Gündem
  3. ikas’tan pazarlama ve e-ticaret altyapısını tek panelde buluşturan yeni ürün: Mars

ikas’tan pazarlama ve e-ticaret altyapısını tek panelde buluşturan yeni ürün: Mars

featured
service

2017’den bu yana KOBİ ve girişimcilerin e-ticaret ve e-ihracat süreçlerini kolaylaştıran ürünler geliştiren ikas’ın yeni ürünü Mars, e-ticaret ve dijital pazarlama faaliyetlerini tek panel üzerinden yönetme olanağı sunuyor. Bu sayede iş süreçlerinde zaman ve maliyet tasarrufuna katkıda bulunan platform, işletmelerin satış performansını yükseltmeyi ve iş verimliliğini artırmayı hedefliyor.

ikas Mars, e-ticaret yapan KOBİ’lerin; pazarlama süreçlerini otomatikleştirerek müşteri etkileşimini ve gelirlerini artırmalarına yardımcı oluyor. Öte yandan e-ticaret profesyonelleri, Mars ile segmentlerine özel, kişiselleştirilmiş pazarlama içerikleri ve kampanyalar oluşturarak satış dönüşüm oranlarını artırabiliyor. Tüm pazarlama ve e-ticaret faaliyetleri, ayrıntılı raporlama özellikleriyle şeffaf bir biçimde takip edilebiliyor.

Mars platformunun işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirdikleri, devrim niteliğinde bir ürün olduğunu vurgulayan ikas Mars Proje Müdürü Serpil Dursun, “E-ticaret alanında her gün daha iyisini yapabilmek, kullanıcılarımızın hikayesine ortak olabilmek için çalışıyoruz. Yeni aracımız Mars, bu yenilikçi bakış açımızın son ürünü. Mars ile kullanıcılarımızın dijital dünyada rekabet avantajı elde etmek için ihtiyaç duydukları tüm destek ve kaynaklara kavuşacağına inanıyoruz. Akıllı ve maliyet etkin e-ticaret ve pazarlama çözümümüz Mars ile kullanıcılarımızı desteklemeye ve Türkiye’den e-ticarette başarı hikayeleri çıkarmaya kararlıyız” dedi.

yeni-proje-2024-06-03t175045-576.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ikas’tan pazarlama ve e-ticaret altyapısını tek panelde buluşturan yeni ürün: Mars
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz